130-ти Кинески саем за увоз и извоз (Кантонски саем)

130-тиот кинески саем за увоз и извоз (Кантонски саем) за прв пат ќе се одржи онлајн и офлајн од 15-ти до 19-ти октомври 2021 година.
На овој кантонски саем, организиран од општинската влада на Џианг,, Guangdong Jianya Motorcycle Technology Co., Ltd. беше поканета да ги донесе своите Hanyang Heavy Machinery ML900i, XS800 Traveler и JS500 Nighth awk во областа „Made in Jiang men“ на саемот во Кантон. .

jy13
jy14

„Hanyang Heavy Machinery“ на саемот во Кантон стана фокус на сцената и беше поставен на централното место на штандот „Made in Jiang men“.Производите на Ханјанг го освоија вниманието и наклонетоста на многу домашни и странски клиенти и пријатели на оваа изложба.Натпреварувајќи се да застанат да фотографираат и да дознаат повеќе за информациите за производот, многу странски бизнисмени изразија желба да водат деловни преговори со Jianya Technology во следниот чекор.

На 16-ти октомври, градоначалникот Ву Ксиаохуи од Џианг Мен Сити лично лидерите и владата на сите нивоа да го посетат штандот за технологија Џијања на саемот во Кантон. И добро размислете за патникот XS800.

Jianya Technology - Претседавач Чи Ан Веи го придружуваше заменик-градоначалникот на Џианг мажи - Каи Де Веи и други лидери да ги посетат производите и продажбата на нашата компанија и да дадат насоки!

За време на изложбата, многу медиуми како Гуангдонг DV Live, Јанг Ченг Вечерни вести, Џијанг машки радио и ТВ станица се натпреваруваат да пријават воведување.

На овој кантонски саем, би сакале да им се заблагодариме на лидерите на сите нивоа и на клиентите дома и во странство за нивната поддршка и внимание кон технологијата Jianya.Ние Jianya Technology ќе се придржуваме до првичната намера, ќе се придржуваме до комбинацијата на варење, апсорпција и независни иновации и ќе се стремиме да создадеме развојна патека на независни брендови за глобалните клиенти.Продолжете да обезбедувате производи со висок квалитет и високи перформанси и вложете незапирливи напори.


Време на објавување: 16-10-2021 година